Bog: Vendepunkter

Jeg bidrager i bogen“Vendepunkter/Turningspoints”med et kapitel om min afsked med begge mine forældre, som jeg mistede med få dages mellemrum i april 2016.

Med mit kapitel i bogen håber jeg at kunne inspirere andre til at skabe gode og trygge rammer for afskeden med deres kære.

Forfatterne af bogen har hver især oplevet en eller anden form for krise, der er blevet til et vendepunkt i livet og som kan bruges fremadrettet. Jeg er personligt meget inspireret af deres fortællinger og kan kun anbefale at købe bogen.

Du kan købe den her:Et uddrag af mit kapitel i bogen “Til døden os skiller”:

”Min far har fået en enestue, hvor der er plads til, at vi på skift kan overnatte hos ham. Vi er alle enige om, at han ikke skal være alene på noget tidspunkt. Børn, børnebørn og oldebarn fylder hospitalsstuen med liv og kærlighed. Selvom min far ikke kan kommunikere, fornemmer jeg, at han nyder, at vi er omkring ham. Han har altid holdt af selskab.

Som dagene går, bliver han mere og mere svag. Jeg har en blandet følelse i kroppen. En stemme siger til mig, at han skal have lov til at få fred nu. En anden stemme hvisker mig i øret, at jeg er ved at miste min elskede far. Den far der har passet på mig hele livet og gjort det bedste, han kunne.”