Om Susanne

Kald mig bare en ildsjæl

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe unge, der har brug for støtte til at håndtere selvværdsproblematikker, mistrivsel, eksamensangst, psykiske udfordringer, misbrug, sorg og vrede.

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer. Ved et tilfælde kastede jeg mig ud i en coachuddannelse, som blev starten på et super meningsfuldt arbejdsliv. Sidenhen har jeg taget et utal af forskellige kurser og uddannelser inden for teenage-coaching, stressvejledning, systemisk familieopstilling, kognitiv vejledning, eksamensangst og meget andet.

I 2015 tog jeg springet og sagde mit gode job op på kraftig opfordring af min 15-årige søn, som insisterede på, at jeg skulle følge min drøm. Præcis som jeg altid har sagt til mine tre sønner, at de skulle gøre. Jeg har aldrig fortrudt mit valg, som blev det første skridt på en fantastisk rejse – en rejse der viste sig at blive et vendepunkt for hele familien. En ny tilværelse åbnede sig, hvor jeg selv kunne tilrettelægge en hverdag med familien i centrum.

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg kan udleve drømmen om at gøre en forskel for andre mennesker – en drøm jeg har haft siden jeg var ganske ung. Jeg har fundet mit livsformål: at inspirere unge mennesker, se dem udvikle sig og trives.

CV

Uddannelser og kurser

Mentoruddannelsen, Ungliv.dk

Kognitiv Vejledning, Ungliv.dk

Teenpower Teacher Training , Hverdagens Helte

Ildsjælecoachuddannelse , Hverdagens Helte

Eksamensangst kursus, Ungliv.dk

Stressvejleder, Lifeconsulting A/S

Systemisk Familieopstiller, Nordahl Academy ApS

Lifecoach, Manning Inspire A/S

Læreruddannelse, Holbæk Seminarium

Spansk/engelsk korrespondent, Handelshøjskolen i København

Nysproglig student, Lyngby Statsskole