Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Jeg ønsker, at du føler dig tryg, og det er derfor vigtigt for mig, at du oplever fortrolighed, når du udleverer dine personlige oplysninger til mig i forbindelse med, at du tilmelder dig kurser eller sessioner.

Dataansvarlig:

Jeg, Susanne Thunøe, er den dataansvarlige, og du kan komme i kontakt med mig på:

Thunøe & Co.
V/ Susanne Thunøe
Stolpeager 63
2670 Greve
CVR nr.: 35629564
Telefon: 21 27 69 55
E-mail: st@thunoeco.dk

Formål og grundlag for behandling af dine persondata:

Formålet er, at jeg skal sikre mig, at jeg kan kommunikere med dig.

Der registreres følgende oplysninger om dig, som du selv afgiver, når du:

Tilmelder dig workshops og coachingsessioner:  Navn, adresse, e-mail og telefonnummer

Indgår aftale om personlige forløb: Navn, e-mail og telefonnummer samt faktureringsoplysninger (navn, adresse, email og evt. EAN Nummer) på den person eller den arbejdsplads, der skal betale forløbet.

Hvilke kategorier af personoplysninger behandler Thunøe & Co:

Der behandles almindelige kategorier af personoplysninger som består af følgende: Navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Der gives data videre til følgende modtager:

Thunøe & Co. deler personoplysningerne (navn, mail, evt. telefonnummer og evt. EAN Nummer) i begrænset omfang med tredjemand.

Det er regnskabsprogrammet Dinero.dk, hvori der føres regnskab og oprettes fakturaer. Thunøe & Co. har indgået databehandleraftale med Dinero.dk, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine oplysninger.

Hvordan og hvor længe opbevarer Thunøe & Co. dine personoplysninger:

Bogholderimæssige oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter de slettes eller destrueres. Dette gøres for at opfylde regnskabsloven med hensyn til opbevaring og dokumentation.

Personoplysningerne (navn, mail og telefonnummer) samt notater fra personlige forløb bliver opbevaret bag lås og er ikke tilgængelige for uvedkommende. Når vores forløb afsluttes (typisk efter 2-3 måneder) destrueres alle noter og andet materiale, vi har arbejdet med undervejs. Hvis vi har udvekslet materiale elektronisk via mail, slettes dette ligeledes.