Referencer

“Samarbejdet med Susanne er meget tilfredsstillende, der er god kommunikation og gode tilbagemeldinger omkring borgerne. Ved akutte sager handler hun hurtigt, så borgeren kommer i gang snarest.

Kvaliteten af arbejdet er rigtig godt, og vi oplever stor succes med de unge, der har været i gruppeforløb eller haft individuelle samtaler. Mange af de unge, som har været tilknyttet Susanne har store barrierer og vanskeligheder. Men efter få samtaler hos Susanne, har de hurtigt rejst sig igen, og fået en langt bedre livskvalitet.

Vi kan varmt anbefale Susanne som samarbejdspartner!”

Solveig T. Jensen og Camilla Brøns SivertsenJobkonsulenter fra UngeGuiden, Odsherred Kommune

“Mentoruddannelsen til de frivillige mentorer i Holbæk Kommune var både faglig, professionel og meget nærværende. Tak for det Susanne.”

Pia Thim PetersenKoordinator for De Frivillige Mentorer, Holbæk Kommune

“Aldrig har jeg mødt en så hjertevarm, positiv, omsorgsfuld, inspirerende og tillidsvækkende kvinde. Da jeg mødte Susanne, havde jeg så megetbrug for en, der kunne støtte mig, lytte til mig og ikke mindst, motivere mig til at turde tage ansvar for mit eget liv. Og det var lige netop, hvad Susanne kunne – og gjorde! Og meget, meget mere til.”

Maria VestergaardStuderende, 26 år